IMG_8295.jpg
logony.png

Mitt navn er Anne Eskilt Aakre.

Mitt område er Osteopati.

Utdannet osteopat DO ved Norges helsehøyskole,

 

Campus Kristiania 2013-2017. Har etter fire års utdannelse flyttet tilbake til Porsgrunn og jobbet som osteopat ved Optimalhelse senter Skien. 

 

Under utdanning har jeg lært mye om behandling av muskel- og skjelettplager, trening og hvordan kroppen henger sammen. Som osteopat er jeg opptatt av viktigheten av å se helheten samt tilpasning av behandling til hver enkelt pasient. 

 

Interesseområder: trening, stress, nakkeproblematikk, hodepine, kvinneplager, fordøyelsesproblematikk. Men jeg hjelper deg gjerne med andre plager også. 

 

Driver aktivt med idrett håndball og har treningsgrupper på OSS. Er glad i å være i aktivitet på fritiden. 

 

 Som osteopat er jeg opptatt av helhet. Jeg Bruker tid på kartlegging og samtale med pasient, undersøkelse og behandling. Tror aktivitet er en essensiell del av behandling og bruker dette aktivt. 

Hva er Osteopati:

Vi finner sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til pasienten. Som osteopater må vi ha en helhetlig forståelse av pasientens smerter og plager for å bidra til bedring. Vi bruker derfor god tid både på pasienten og dens helse - med hendene våre som en viktig del av behandlingen.

Osteopati er en helseprofesjon som baseres på vitenskapelige og kliniske fag. I lys av den biopsykososiale modellen undersøker og behandler osteopaten med utgangspunkt i at god helse ikke bare er fravær av sykdom, men også smerter og funksjonsplager i muskel-og skjelettsystemet. Osteopati søker gjennom behandling av dette å fremme pasientens evne til å hjelpe seg selv. Behandlingen er trygg og individualisert - og egner seg for pasienter i alle aldre.

Osteopaten vil sammen med deg lage en plan for dine behandlinger, hva du kan forvente og hva du selv må ta ansvar for.

 

Åpnings tider

Man & Fre: 08.30-16.00 ​​   

Tirsdag: stengt

Onsdag: stengt

Torsdag: Stengt

Lørdag: stengt

 ​Søndag: stengt

Telefon:94277954

Kun etter avtale

Lokasjon

Duestien 4 

skien